Propala peticija za smenu gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Propala peticija za smenu gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića
Trenutno na sajtu: 314       |       Podeli:
26.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Peticiju koju je pokrenuo Ozon pres sa svojom satelitskom društvenom mrežom Dnevna doza propala je jer je postalo jasno da je u stvari to njihov poraz.

Naime, statistika ankete koja je elektronska je neumoljiva i jasno pokazuje da  je peticiju za smenu Todorovića potpisalo samo 185 Čačana.

Zanimljivo je da je peticiju za smenu čačanskog gradonačelnika potpisalo osamdeset četvoro stanovnika drugih gradova iz Srbije i Evrope (Beograd, Zemun, Niš, Novi Sad, Užice, Ofenbah, Friburg..).

Međutim najviše je bilo onih lažnih , čak  315 koji su to činili sa lažnih profila i adresa.

Ukupno Anketu koju je medijski i preko društvenih mreža forsirao čačanski tabloid i društvena mreža potpisalo je njih 585 sve sa lažnim profilima.

Od toga pravo glasa na teritoriji Grada imalo bi njih 185.

Ako bi se bavili izbornom analitikom samo za jedan odbornički mandat potrebno je pri izlaznosti od 60% oko 500 glasova.

Inače građani treba da znaju  da se u ovakvim anketama, glasanjima i peticijama radi o klasičnim medijskim manipulacijama. Kreatori ove vrste sajber propagande stoji dirigovana kreacija iz jednog mesta koja se širi botovskim kanalima. Na sličan način kada nekoga žele da medijski satanizuju vest  šire botovskim sistemom. Ubace vest u kanale i komanduju juriš sa negativnim komentarima. Mnogo Čačana bilo je izloženo ovom vidu sajber nasilja što ima za cilj da se neko ko ne želi da podlegne njihovim pritiscima diskriminiše i omalovaži. 

GZS

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ÄŒAÄŒAK NAJNOVIJE VESTI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.496.930 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)